Vacature projectleider (16 uur)

Wil jij je inzetten voor gelijke kansen in Utrecht? Vind je het leuk om veel verschillende werkzaamheden in een baan te combineren? Word je enthousiast van pionieren en heb je aantoonbare ervaring in het sociaal domein in Utrecht? Dan ontmoeten we je graag want wij zijn op zoek naar een:

 

PROJECTLEIDER STADSNETWERK GELIJKE KANSEN JEUGD (16 UUR)

Als projectleider stimuleer en faciliteer je de samenwerking tussen schoolse en buitenschoolse partners in Utrecht. Jouw opdracht is om, aansluitend bij bestaande netwerken in de stad, een duurzaam samenwerkingsverband te realiseren. Je werkt onder verantwoordelijkheid van een Kerngroep, waarin de gemeente Utrecht, scholen en buitenschoolse partners zitting hebben. Je werkt samen met de ambassadeurs Stadsnetwerk en de directeur van Taal Doet Meer. Ook heb je veelvuldig contact met het Netwerk Informele Zorg Utrecht (NIZU).

WAT ZIJN JE TAKEN?

·       Het duurzaam verankeren van het Stadsnetwerk

·       Voorstellen ontwikkelen voor duurzame financiering van het Stadsnetwerk

·       Rapporteren en verantwoorden aan de financiële partners

·       Zorgen voor het behalen van de vastgestelde doelen voor 2023

·       Coördineren van en overzicht bewaren op de verschillende initiatieven

·       Afstemming met (potentiële) partners die zijn aangesloten bij het Stadsnetwerk

·       Zorgen voor deskundigheidsbevordering bij de aangesloten partners

·       Voorbereiden, voorzitten en verslag doen van vergaderingen van de Kerngroep en het Stedelijk partnernetwerk

·       Ontwikkelen, monitoren en verbinden van pilots op wijk- en/of schoolniveau

·       Afstemmen met en aansturen van een communicatie-medewerker

 

WAT VRAGEN WE VAN JOU IN DEZE FUNCTIE?

·       Je bent bekend met de Utrechtse sociale kaart

·       Je hebt HBO denk- en werkniveau

·       Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring

·       Je kan je eigen werk creëren, bent proactief en ziet kansen waar die er nog niet zijn

·       Je hebt affiniteit met diversiteitsvraagstukken en je hebt zicht op maatschappelijke ontwikkelingen

·       Je bent sociaal vaardig in communicatie met diverse groepen en samenwerkingspartners en je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

·       Je hebt organisatietalent en je houdt goed overzicht

·       Je bent flexibel inzetbaar; soms is een bijeenkomst ’s avonds.

 

STADSNETWERK GELIJKE KANSEN JEUGD

Stadsnetwerk Gelijke Kansen Jeugd is de plek voor iedereen die op zoek is naar ondersteuning en extra ontwikkeltijd voor leerlingen in Utrecht. Organisaties die aangesloten zijn bij het Stadsnetwerk zijn scholen, vrijwilligersorganisaties en andere stedelijke organisaties die zich inzetten voor kwalitatief goede buitenschoolse ondersteuning. Op dit moment zijn 40 organisaties aangesloten. Zij werken samen met de gemeente Utrecht om kinderen en jongeren gelijke kansen te bieden om zichzelf te ontwikkelen en hun talenten optimaal te benutten.

Taal Doet Meer is een van de organisaties die is aangesloten bij het Stadsnetwerk. Zij coördineert de samenwerking van het netwerk. Meer over het Stadsnetwerk lees je op www.stadsnetwerkgelijkekansen.nl. Over Taal Doet Meer lees je meer op www.taaldoetmeer.nl.

 

WAT BIEDEN WIJ?

De mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren aan het leven van veel Utrechters en de mooie stad Utrecht. Daarnaast bieden we je de kans om je binnen een professionele organisatie te ontwikkelen. Dit doe je allereerst in je werk. Daarnaast heb je ook een eigen ontwikkelbudget. De functie ‘Projectleider Stadsnetwerk Gelijke Kansen Jeugd’ is ingeschaald in schaal 8 van de CAO sociaal werk. Je treft de schalen hier aan. Je krijgt een contract voor een jaar. We gaan ervan uit dat we dit na een jaar voortzetten. Uiteraard is dit afhankelijk hoe het eerste jaar gaat en hoe tevreden we beiden zijn.

 
WAT IS DE PROCEDURE?

Solliciteren kan door vóór 6 maart een motivatie en CV te mailen naar info@taaldoetmeer.nl.

Voor vragen over de functie en het Stadsnetwerk Gelijke Kansen/Taal Doet Meer kun je terecht bij Roy Kreeftmeijer, directeur Taal Doet Meer. Hij is te bereiken via roy@taaldoetmeer.nl.

De kennismakingsgesprekken vinden in de week van 13 maart plaats. De tweede ronde is in de week van 20 maart. Als we met elkaar gaan samenwerken vragen we je een VOG aan te leveren. We kijken uit naar de reacties!

Bij het Stadsnetwerk Gelijke Kansen en Taal Doet Meer vinden we iedereen uniek. Dat zie je terug in ons werk en ook in ons aannamebeleid. We streven er naar om een afspiegeling van de samenleving te zijn en nodigen mensen met verschillende achtergronden uit om op deze vacature te solliciteren.