Wie zijn we?

De Gemeente Utrecht, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties, de Vrijwilligerscentrale Utrecht, samenwerkingsverbanden PO en VO, basisscholen en middelbare scholen, hogescholen, Universiteit Utrecht en Bibliotheek Utrecht werken samen aan gelijke kansen voor alle kinderen van 4 tot en met 16 jaar in Utrecht. We investeren samen in de kwaliteit van ondersteuning voor kinderen, jongeren en jeugd. Dit doen wij onder de noemer Stadsnetwerk Gelijke Kansen. Op dit moment coördineert Taal Doet Meer de samenwerking.

Het stadsnetwerk investeert samen in kwaliteit van ondersteuning voor leerlingen. Dit doen wij onder de noemer Stadsnetwerk Gelijke Kansen. Met het netwerk kijken wij naar de kennis binnen de (vrijwilligers-) organisaties, nemen wij hulpvragen en aanbod onder de loep, brengen wij signalering in kaart en werken wij aan duurzame samenwerkingen tussen onderwijs en buitenschoolse organisaties.

Het Stadsnetwerk Gelijke Kansen Jeugd is volop in ontwikkeling. Heb jij ideeën of tips over deze samenwerking? Neem dan contact met ons op.